Over de zussen

Over Laura (rechts op de foto):
Laura Mukrab (1984) houdt zich dagelijks bezig met de meest uiteenlopende zaken rondom communicatie. Van advies tot het schrijven van een artikel en van coaching tot het organiseren van een evenement. Laura draait haar hand er niet voor om. Schrijven blijft haar grootste passie. Waar Laura is, daar is haar pen. Laura is een prettige zakenpartner: ze doet er alles aan jou tevreden te stellen, maar durft het ook te zeggen als ze ervan overtuigd is dat er nóg iets beters bestaat dan het mooie dat je al hebt. In goed overleg begint zij vol enthousiasme aan de opdracht en die wordt pas afgesloten wanneer jij tevreden bent en het gewenste resultaat geboekt is.

Over Vanessa (links op de foto):
Oprechte interesse en een gezonde dosis perfectionisme kenmerken Vanessa ‘t Hoen (1981). Als creatieve schrijver weet Vanessa van ieder stuk een bruisende tekst te maken. Maar voordat ze aan de slag gaat, verdiept zij zich goed in de opdracht en de opdrachtgever. Want deze dame levert geen half werk. Vanessa bijt zich in de opdracht vast en laat pas los als het afgesproken doel bereikt is. Vertrouwen en goede samenwerking staan bij Vanessa hoog in het vaandel. Daarbij is zij een gedegen sparringspartner. Vanessa gaat voor tevreden klanten, haalt iedere deadline en zal alles doen om de verwachtingen te overtreffen.

Externen
Wij werken, indien nodig, samen met diverse externe partijen. Denk aan freelance schrijvers, vormgevers, coaches, fotografen en drukkers. Hier hebben wij een prettige werkrelatie mee opgebouwd en wij vertrouwen deze externen om ons te ondersteunen bij het uitvoeren van jouw opdracht.

Benieuwd naar wat LVL Communicatie voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.