Over LVL

Twee zussen, één liefde: Liefde voor Letters! Laura en Vanessa zijn de spil van het dynamische communicatiebureau LVL Communicatie. De dames zijn verliefd op communicatie en durven dat uit te schreeuwen! Communicatie is voor Laura en Vanessa al meer dan tien jaar een stukje kunst om jouw doelgroep gericht te bereiken.  Daar zijn veel partners al van overtuigd.

Een krachtige samenwerking met klanten is voor LVL Communicatie essentieel om een opdracht succesvol af te ronden. We kenmerken de gewenste samenwerking graag met de liefdevolle waarden: persoonlijk, betrokken, verrassend, helder en betrouwbaar.

Persoonlijk
Wij gaan voor een persoonlijke relatie. Wanneer je een gezicht aan een naam kunt koppelen, is de samenwerking plezieriger.

Betrokken
LVL Communicatie is betrokken bij jou, jouw bedrijf en jouw klant. Pas als wij weten wat jouw doelen zijn, kunnen we een opdracht optimaal uitvoeren.

Verrassend
Wist je dat het voor ons een uitdaging is jou te verrassen met onze creatieve voorstellen? Wij denken in mogelijkheden, niet in beperkingen.

Helderheid en vertrouwen
Een heldere manier van zaken doen is voor ons net zo belangrijk als een betrouwbare relatie. We zeggen (liefdevol!) waar het op staat en staan open voor feedback.

Benieuwd naar wat LVL Communicatie voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en zet de eerste stap naar jouw Liefde voor Letters.