Tarieven

LVL Communicatie is transparant over tarieven. Duidelijkheid vooraf neemt onzekerheid weg. Wat is de prijs van kwaliteit? We hanteren één tarief voor al onze diensten: schrijven (ook redigeren), communicatieadvies, design, coaching, PR en fotografie.

  • Uurtarief: 70 euro exclusief 21% btw
  • Reiskosten: 0,23 per kilometer exclusief 21% btw
  • Reistijd: 35 euro exclusief 21% btw

Uiteraard gaan wij graag met jou in gesprek over de totaalkosten van een opdracht. Wanneer je ons vaker inzet of een grote opdracht voor ons hebt, verstrekken we vanzelfsprekend een korting. Verder is het goed om te weten dat wij met fixed offerteprijzen werken. Wanneer wij een afspraak maken voor het aantal uur dat wij besteden aan de klus, dan zullen wij hier niet zonder overleg van afwijken. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan. En ben jij niet 100% tevreden? Dan zorgen wij er kosteloos voor dat het stuk wordt aangepast zonder extra kosten.

Benieuwd naar wat LVL Communicatie voor jou kan betekenen? Benieuwd of wij jou een mooie aanbieding kunnen doen? Neem vrijblijvend contact met ons op en zet de eerste stap naar jouw Liefde voor Letters.